Norbi válasza...

2007.12.12. 20:34

Kedves Blogom, Olvasó!

"Norbi" válaszolt. Most erre hogy reagáljon az ember? Nem ezt vártam.

Köszönjük kedves érdeklődő leveled.
 
Személyesen is tudsz találkozni Norbival. Schobert Norbert minden hónap első hétfőjén 18.00 órakor tart Életmód előadást és tanácsadást Budapesten a Nyugati téren az Alexandra Könyváruház IV. emeleti Panoráma termében. A következő Életmód előadása 2007. február 4-én 18.00 órakor lesz. Ezen előadások időpontjairól, Norbiról és Rékáról, újdonságainkról a www.norbi.hu weboldalunkon rendszeresen olvashatsz.Ha regisztráltatod magad a www.norbi.hu weboldalunkon, két hetente hírlevelet küldünk.

Aki Norbi módszerével szeretne fogyni annak ajánljuk elolvasni az alábbi két könyvét:

1. Norbi Update Mindent amit a fogyásról tudok

2. Norbi -10 kg/hó forradalmian új Update1 súlycsökkentő és szállkásító program

Ezek a könyvek az Alexandra könyvesboltokban vásárolhatók meg, vagy Foodexpress www.fexmarket.hu webshopjából megrendelhetők.

A Norbi Update Mindent amit a fogyásról tudok könyve az egész rendszerének az összefoglalása, kódtáblázat, könnyen követhető tanácsok és 110 db receptet tartalmaz.

A - 10kg/hó könyve pedig értelemszerűen annak szól, aki egy hónap alatt 10 kg-ot szeretne lefogyni. Ehhez a könyhöz a Foodexpressnél meg lehet rendelni az egész havi -10 kg-os menűt is.

A Foodexpresstől telefonon, vagy interneten www.foodexpress.hu , ügyfélszolgálati telefonszámuk: 06-40-366-366 , nem csak Norbi Update melegételt lehet rendelni, hanem a Norbi Update szárazárukat pl: liszt, panirmozsa, édességek, kenyér, Norbi és Réka DVD-i a www.fexmarket.hu internetes oldalon / itt a kenyeret és kalácsot és mákos és diós Update beiglit is meg lehet rendelni /.
Norbi termékek vásárolhatóak a Cora, Tesco Áruházakban, Match, CBA és INTERSPAR boltokban, sajnos itt nem mindig a terjes választékban.Norbi összes könyvét és Réka otthoni és edzőtermi kártyáit az Alexandra könyvesboltokban lehet megvenni, vagy a www.alexandra.hu webshopjában megrendelni.
 
Az étkezésnél feltétlenül hagyd el a cukros és szénhidrátot tartalmazó ételeket. Javasoljuk, hogy otthoni főzéshez az alapanyagokat fokozatosan cseréld le Norbi Update szárazárukra /liszt, panirmorzsa, mustár, Norbi sweet,stb./, miután ezen termékeink nem tartalmaznak étvágygerjesztőt, cukrot és szénhidrátot.

A legalapvetőbb a táplálkozás átalakítása mellett a mozgás! Először Norbi Duci Tréning Összes DVD-jére javasoljuk tornázni, majd, ha már úgy érzi, hogy könnyen meg tudja csinálni, utána Rubint Réka Add Önmagad 1, majd Add Önmagad 2, Add Önmagad 3 DVD-ire tornázz hetente 3-4 alkalommal.

A kakaóról sem kell lemondanod. Norbi Update kakaó és capuccinó most nem kapható, mert egyenlőre nincs gyártás alatt, amikor ez megváltozik hírt adunk róla a www.norbi.hu weboldalunkon. Helyette dietetikusunk a Szerencsi cukor nélküli kakóport ajánlja, melynek dobozán cica van. A süteményről sem kell lemondani a fogyás alatt. Norbinak most jelent meg a Norbi Update1 Fogyj Sütivel! című könyve, mely sütemények recepjeit tartalmazza, hozzá a lisztet a könyv hátulján lévő 52/414-355 telefonszámon lehet beszerezni. Ezt a könyvet is az Alexandra könyvesboltokban lehet megvásárolni.

Figyelmedbe ajánljuk Rubint Réka szalonjainkat, ahol személyreszóló állapotfelmérés, étkezési és mozgás tanácsadás a szolgáltatások része.
Rubint Réka szalonok:
1061. Budapest, Jókai tér 3. Telefon: 06-1-269-5487
2030. Érd, Budai út 22. I.em. 24. TRotunda Üzletház Telefon: 30/981-6585
 
Réka újra aerobic órákat tart hétfőn és szerdán 17.00 -19.00 óráig
ATSA Fittness Club 1012. Budapest, Pálya u. 9. Telefon: 488-7220
 
Már kapható a Rubint Réka ruhakollekció a kijelölt üzletekben, a Persona márkaboltjaiban, illetve a 1064. Budapest, Podmaniczky u. 57. sz. alatt található Sugarbird márkaüzletekben.

A szalonokról, ruhakollekcióról és Rékával kapcsolatos dolgokról további részleteket www.rubintreka.hu weboldalon olvashatsz.

Nagyon sok erőt és kitartást kívánunk a fogyáshoz!

Üdvözlettel:

Norbi Update Csapata

A bejegyzés trackback címe:

https://marypopins.blog.hu/api/trackback/id/tr79262027

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása