Kedves Blogom, Olvasó!

 

Ismét írok. Úgyi, milyen csudi jó?

Szóval kedves ismerős, ismeretlen. A téma ismét az asztalon hever.

Imádom motorokat. Persze csak módjával. És ez alatt azt értem, hogy a Harley Davidsont meg tudom különböztetni a robogótól.  És ez most halálosan komoly! pedig nagyon szeretem őket, de hogy a köbcentiket és a fajtájukat, meg a lóerejüket meg tudjam mondani? Nevetséges lenne. Még a villamost és a buszt is majdnem keverem, pedig ott azért szembe tűnöbbek a különbségek. Az egyik dugóba kerül, a másik meg sárga és csillinggel. Az autókkal is valahogy így állok. Pedig a 4 éves unokaöcsém már a hangjából megmondja milyen márka. Na, de  ő fiú! Így megbocsátható!:D

De egyszer talán, ha eljutok addig, lesz mocim. Szabadság! Ezt jelenti. Télen mondjuk fagyhalált, ősszel átázott bugyeszt, és tavasszal meg nyáron muslinca vacsorát...de akkor is!!! Tipikus nő vagyok. Ez van:D

Zene téma most foglalkoztat. Mert hát, talán ebben is "más" vagyok. No leszbi nem vagyok, csak inkább más. Furcsa.

Hogy mi a zene? A slágerlistás zene? Az, ha angolul énekelnek és te egy szót sem értesz, mégis tudod miről szól. Na az zene. És amikor lefordítod, rájösz, hogy ugyan azt érezted amikor már vagy tucadszorra hallgattad meg, mint amiről konkrétan énekel.

Néhány előadó és dal az izlésemből:

1. Katy Perry: Thinking of you

2. Pink: Sober

3.Beyounce: Single Ladies

4. The Fray: How to save a life

5. Sick Puppies: All the same

6. Fergie: Big girls don't cry

7. Fighstar: Floods

8. Jerry C: Canon Rock

9. Fall Out Boy: Thnks fr th mmrs

10. Scoiting For Girls: Elvis ain't dead

 

Ez az én top 10-es listám. Ezeket bárhol, bármikor, bármennyi mennyiégben. Igazi vegyes felvágott. Bár azért a rockosabb stilus felé húzok, de ezek...húúúúú. Ajnálom a youtube-ot. Itt minden megtekintehő és hallgattható.

És jöhet a miegymás!

A pozitív életszemlélet. Merthogy mostanában ugye depis voltam. De már vége ennek. Remélem, egy ideig nem is jön vissza.

Esik a hó. Persze nem igazán esik jól nekünk halandó embereknek. A hó decemberben essen, ne februárban! Jó oldala: inkább most amikor hivatalosan még tél van, mint március, április derekán. Nem, de?

Munka. Hol van hol nincs. Mostanában a többségnek nincs. Azoknak üzenem akiknek van. Nem leszek finom és nőies. Örüljjé ba* meg, hogy van. Másnak nincs. Ha a főnök azt mondja, hogy maradj egy órával, akkor fogd be, mert holnap már neked se lesz más dolgod, mint munkát keresni. Jó oldala: használd ki amíg van. Túlóráz, ha lehet, amíg lehet. Ma még van kenyér, de holnap?

Veszekedés. Az állandó veszekedés kikészíti az ember idegeti. Magadat is idegesíted és azt is akivel vitázol. Ne tedd!!! (ismét finom leszek) tedd le a lottyatat (ahogy anyám mondja) és BESZÉLJÉTEK MEG A PROBLÉMÁT!!!!!! Neked van kivel veszekedned, beszélgetned, kibékülnöd. De vannak olyanok, akiknek még ez sem adatott meg. Én max a malacommal veszekszem, ha éjjel 3kor úgy dönt, hogy Önagysága inni akar. De legalább van kivel pörölnöm. Jó oldala: a beszélgetés és a békülés csodás és megnyugtató hatalma.

Idő. Nincs időd? Túl sok van? Könyörgöm!!! Hát semmi se jó neked? Jó oldala: ha el vagy foglalva, gyorsan telik az idő. Ha nem vagy elfoglalva OLVAS! Magyar ember ritkán csinálja. Szégyen!

Nos ennyit a mai pozitív életszemléletről. Kedves gyereke holnap folytatjuk. Addig is tanulj meg magaddal valami hasznosat tenni. Én is azt teszem. Írok.

 

Éljen a szerelem, a boldogság és EDE!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://marypopins.blog.hu/api/trackback/id/tr29955537

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása